Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Awesome English 7 Textbook/Activity Book digital (elevlicens) 1 år
Sanoma Utbildning

Awesome English 7 Textbook/Activity Book digital (elevlicens) 1 år

Författare: Niemann, J. R., Childs-Cutler, Anthony, Gentili Cronholm, Agnes

Nu lanserar vi Sanoma Utbildnings digitala läromedel i engelska: Awesome English 7.

Obs! För dig som är förstagångsköpare av våra nya digitala läromedel behöver du köpa minst en lärarlicens för att kunna administrera dina elevlicenser.

Innovation
Vi har en tradition av att utmana det konventionella när vi utvecklar nya läromedel. Oavsett om det gäller tryckt eller digitalt material.

Awesome English 7 digital innehåller samma populära texter och övningar som den tryckta förlagan. Nya interaktiva funktioner ger läraren större tillgänglighet, fler möjligheter till ett formativt arbetssätt och en överblick av elevens arbete.

Vi har kryddat vårt populära läromedel med
• självrättande övningar och direkt återkoppling,
• interaktiva övningar som väcker intresse, startar funderingar och leder till diskussion,
• överblick så att eleven har koll på sitt eget arbete och lärande,
• begrepps- och ordlistor som finns tillgängliga ett knapptryck bort.

Engagerar eleverna
Det digitala läromedlet bygger på titeln Awesome English 7. Utgångspunkten är engelska i en global värld och fokus ligger på struktur och enkelhet för såväl lärare som elev.

Vi vet att en god engelskinlärning kräver ett aktivt klassrum där eleverna ständigt uppmuntras att delta i diskussioner och själva öva sin engelska. Texterna i Awesome är därför elevnära och engagerande medan övningarna hjälper till att skapa struktur och stötta eleverna att nå nya nivåer i samtliga förmågor.

Lärarstöd
Det inbyggda lärarstödet spar tid åt läraren, vägleder när så behövs samt gör det smidigt och tryggt att arbeta digitalt.

Lärarhandledningen är helt integrerad i det digitala läromedlet. Där får du som lärare tips på hur du kan arbeta med en text eller ett moment, förslag på introducerande och avslutande uppgifter samt tillgång till interaktiva övningar eller kopieringsunderlag i utskriftsvänligt pdf-format.

Som lärare har du också möjligheten att snabbt ta del av elevernas svar på de olika uppgifterna. Du får en tydlig bild av vilka elever som har färdigställt vilka övningar, vilka elever som behöver stöttning samt en möjlighet att genom kommentarer vägleda eleverna i rätt riktning.

Status: Tillgänglig
Pris: 99 kr
Stadium: 7-9
Ämne: Engelska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2017-08-21
Artikelnummer: 9789152318409