Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Bums Svenska år 5 Grundbok Onlinebok Grupplicens 12 mån
Liber

Bums Svenska år 5 Grundbok Onlinebok Grupplicens 12 mån

Författare: Eriksson, Hippas, Strömsten, Inger, Wendéus, Ulrika, Wänblad, Mats
Om Bums Svenska år 5 Grundbok Onlinebok
I och med att Lgr11 har sjösatts har vi tagit fram ett nytt grundläromedel i svenska för åk-4-6. Varje grundbok innehåller adekvata baskunskaper enligt kursplanen och finns nu också som onlinebok.
I grundbokens introduktionsrutor kan du och dina elever se vad varje kapitel handlar om, vart ni är på väg, och längst ner på varje sida vad i det centrala innehållet i Lgr 11 som eleverna tränar.
Pedagogiska tankar
Svenska i årskurs 4-6 är skolans viktigaste ämne tycker vi. Goda läskunskaper och bra läsförståelse är grunden för att ta till sig alla andra ämnen. Att kunna kommunicera på rätt sätt i rätt sammanhang är minst lika viktigt. Men hur når man målen i årskurs 6 på bästa sätt? Vad är bäst att börja med och hur bygger man på kunskaperna? Och hur kan man vara säker på att man fått med allt som det centrala innehållet beskriver? Utifrån dessa tankar startade arbetet med BUMS.
Vi ville skapa ett läromedel i samklang med nya läroplanen, som vilar på dess syfte, centrala innehåll och kunskapskrav. Vi tror att motivation är grunden för all inlärning. Därför har vi valt en formgivning som låter det lekfulla komma fram med mycket färg, fotografier och teckningar.
Vad är en Onlinebok?
Status: Tillgänglig
Pris: 69 kr
Stadium: 4-6
Ämne: Svenska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2012-07-06
Artikelnummer: 9789147913237