Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Chez nous 2 digital (elevlicens)
Sanoma Utbildning

Chez nous 2 digital (elevlicens)

Författare: Wilhelmsson, Lena, Hirsch, Christina, Hermansson, Daniel, Norén, Gunilla, Winblad, Matts

Soyez les bienvenus chez nous! Chez nous är en ny läromedelsserie som bjuder in eleven till det franska språket och den fransktalande världen.
Välkommen till oss!

Chez nous är anpassad efter den nya läroplanen och har fokus på produktion och reception samt den franskspråkiga världen. Bokserien har en tilltalande layout med genomtänkta bilder som inspirerar till produktion. Den innehåller ett stort antal hörövningar och varierade texttyper.

Chez nous 2
Chez nous 2 kan användas både av elever som börjar sina franskstudier i årskurs 7 och av de som läst franska i årskurs 6. De inledande kapitlen repeterar nämligen ordförråd och grammatik.

För dig som är förstagångsköpare av våra nya digitala läromedel, observera att du måste köpa minst en lärarlicens för att kunna administrera dina elevlicenser.

Chez nous digital innehåller samma texter och övningar som den tryckta boken men nya möjligheter att variera din undervisning. Det finns nya interaktiva funktioner som ger läraren utökade möjligheter till ett formativt arbetssätt och en bättre överblick av elevens arbete. Genom att arbeta med både Chez nous digital och den tryckta boken, blended learning, utnyttjar du läromedlets fulla potential.

Status: ej utkommen
Pris: 119 kr
Stadium: 7-9
Ämne: Franska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2018-08-15
Artikelnummer: 9789152346662