Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Digilär Engelska för årskurs 7-9
Digilär

Digilär Engelska för årskurs 7-9

Författare: Gode, Lena
Digilär Engelska är ett komplett digitalt läromedel som täcker det centrala innehållet för engelska i årskurs 7-9, enligt Lgr 11. Här finns ett stort material med texter och bilder utifrån intresseväckande teman. Läromedlet följer årskursernas progression och varje text finns tillgänglig i två nivåer. Det, tillsammans med lässtödsfunktioner som inläst tal, ger stora möjligheter till individualisering.

Digilär Engelska är ett komplett digitalt läromedel som täcker hela det centrala innehållet för engelska i årskurs 7-9, enligt Lgr 11. Här finns ett stort material med texter och bilder utifrån intresseväckande teman. Frågor, självrättande övningar, uppgifter, diagnoser med mera ger eleven möjlighet att träna och visa sina kunskaper. Läromedlet följer årskursernas progression och varje text finns tillgänglig i två nivåer. Det, tillsammans med lässtödsfunktioner som inläst tal, ger stora möjligheter till individualisering.

Våra prisbelönta digitala funktioner ger stöd till elever med särskilda behov och underlättar arbetet både i och utanför klassrummet.

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 99 kr
Stadium: 7-9
Ämne: Engelska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2014-08-10
Artikelnummer: 9789198303216