Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Einverstanden 1 onlinebok Ny (elevlicens) 1 år
Sanoma Utbildning

Einverstanden 1 onlinebok Ny (elevlicens) 1 år

Författare: Johansson, Nils, Moldrickx, Christopher, Sölch, Hans, Lüders, Susanne, Steffen, Jan, Rindar, Kjell, Bergman Kareketo, Marie, Beeck, Hans L
Onlineboken
Vår nya onlinebok är en digital kopia av den tryckta boken och har i de flesta fall ljud. Det går inte att skriva direkt i boken men det finns en anteckningsfunktion bredvid. Onlineboken är tillgänglig från valfri dator eller surfplatta med internetuppkoppling.

Einverstanden
Einverstanden är ett läromedel för gymnasieskolans Tyska 3 och 4. I Einverstanden möts eleverna av intresse-väckande texter och får kontinuerligt använda alla sina språkliga förmågor.
Genom en tydlig struktur och ett tilltalande formspråk lockas eleverna allt djupare in i det tyska språket och kulturområdet. Eleverna både kan, vill och vågar använda tyska! Ett viktigt mål är att eleverna ska utveckla sin förmåga att kommunicera i olika vardagliga situationer. Eleverna förbättrar även successivt sin skriftliga förmåga genom att skriva e-post, brev, tidningsnotiser, korta berättelser m.m.
De varierade texterna ger eleverna möjlighet att reflektera över levnadssätt, kulturtraditioner och samhällsförhållanden i såväl de tysktalande länderna som i Sverige.

Einverstanden 1
Einverstanden 1 är en allt i ett-bok som består av 39 texter av olika slag. Här finns berättande texter av både kända och okända författare, intressanta faktatexter och vardagliga dialoger. De tre separata realia¬texterna berättar om den årliga karnevalen i olika delar av Tyskland, den välbesökta Donauinselfest i Wien och världens största partikelfysiklaboratorium, CERN, i Schweiz. I Einverstanden 1 finns även ett stort antal hörtexter, tankeväckande dikter samt nyare musik från det tysktalande området.

Status: Tillgänglig
Pris: 128 kr
Stadium: GY, VUX
Ämne: Tyska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2017-09-28
Artikelnummer: 9789152351741