Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Eldorado matte 3A Grundbok IST, andra upplagan
Natur&Kultur

Eldorado matte 3A Grundbok IST, andra upplagan

Författare: Olsson, Ingrid, Forsbäck, Margareta

Grundläromedel i matematik för åk 3 med interaktivt extramaterial som grundlägger en god matematisk förståelse genom ett undersökande arbetssätt. I Eldorado får eleverna bli medvetna om sin egen lärandeprocess. Varje kapitel bygger på matematiska områden som inleds med gemensamt arbete där eleverna arbetar konkret och pratar matematik. Detta följs upp av träningssidor där eleverna på egen hand...

Grundläromedel i matematik för åk 3 med interaktivt extramaterial som grundlägger en god matematisk förståelse genom ett undersökande arbetssätt. I Eldorado får eleverna bli medvetna om sin egen lärandeprocess. Varje kapitel bygger på matematiska områden som inleds med gemensamt arbete där eleverna arbetar konkret och pratar matematik. Detta följs upp av träningssidor där eleverna på egen hand får möjlighet att befästa sina kunskaper. Varje kapitel avslutas med en utvärdering och repetition för att hålla kunskapen vid liv. På så sätt står lärandet i centrum under alla matematiklektionerna. Boken är strukturerad så att eleverna kan hållas samlade och arbeta med samma område. Det finns sex kapitel och varje kapitel består av 24 matematiska områden. Varje område inleds med ett gemensamt arbete på Undersök-sidan, och följs av ett antal Träningssidor som eleven jobbar med för att befästa kunskap.

Interaktivt extramaterial
Med IST Lärarmaterial får du som lärare möjlighet att visa elevernas grundbok via projektor för att underlätta matematiska samtal och genomgångar. Här finns digitala verktyg som klossar, pengar, tallinjer och rutnät kopplade till bokens sidor, så att ni tillsammans kan undersöka och konkretisera matematiken i boken.

Teknisk beskrivning

IST Lärarmaterial är material som är tänkt att användas med hjälp av dator (ej surfplatta) på en interaktiv skrivtavla. Fungerar även med dator kopplad till projektor för visning på storskärm. Produkten finns tillgänglig online via en personlig inloggning och du behöver internetuppkoppling. Flash plug-in krävs för IST-materialet. I de flesta IST Lärarmaterial ingår också en digitalbok*. För att skriva och rita på bokens sidor använder du den interaktiva skrivtavlans verktyg.

Fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari.

*Vissa IST Lärarmaterial innehåller ej digitalbok, bland annat: Läs med oss Åk3 Pojken och Tigern, Matteverktyg digitala bas 16.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 100 kr
Stadium: FK-3
Ämne: Matematik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2016-08-15
Artikelnummer: 9789127445802