Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Eldorado, matte 4B Grundbok IST Lärarmaterial
Natur&Kultur

Eldorado, matte 4B Grundbok IST Lärarmaterial

Författare: Olsson, Ingrid, Forsbäck, Margareta

Grundläromedel i matematik för åk 4 med interaktivt extramaterial. Grundlägger en god matematisk förståelse med ett undersökande arbetssätt.

Med IST Lärarmaterial får du som lärare möjlighet att visa elevernas grundbok via projektor för att underlätta matematiska samtal och genomgångar. Här finns digitala verktyg som klockor, tallinjer, talkort och diagram kopplade till bokens sidor, så att ni...

Grundläromedel i matematik för åk 4 med interaktivt extramaterial. Grundlägger en god matematisk förståelse med ett undersökande arbetssätt.

Med IST Lärarmaterial får du som lärare möjlighet att visa elevernas grundbok via projektor för att underlätta matematiska samtal och genomgångar. Här finns digitala verktyg som klockor, tallinjer, talkort och diagram kopplade till bokens sidor, så att ni tillsammans kan utforska och konkretisera matematiken i boken.

Med Eldorado får eleverna prata matematik, tänka logiskt och kreativt samt dra slutsatser. De får upptäcka matematiken genom en undervisning som grundlägger en god matematisk förståelse på ett sätt som gör matematiken rolig och spännande.

Boken har fyra kapitel och varje kapitel innehåller 2-4 matematiska områden, där eleverna får utforska ett lärandemål i taget. Alla kapitel har samma tydliga upplägg. Varje kapitel inleds med ett introuppslag, som ska fånga elevernas intresse med hjälp av bilder, uppgifter och frågor.

Teknisk beskrivning

IST Lärarmaterial är material som är tänkt att användas med hjälp av dator (ej surfplatta) på en interaktiv skrivtavla. Fungerar även med dator kopplad till projektor för visning på storskärm. Produkten finns tillgänglig online via en personlig inloggning och du behöver internetuppkoppling. Flash plug-in krävs för IST-materialet. I de flesta IST Lärarmaterial ingår också en digitalbok*. För att skriva och rita på bokens sidor använder du den interaktiva skrivtavlans verktyg.

Fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari.

*Vissa IST Lärarmaterial innehåller ej digitalbok, bland annat: Läs med oss Åk3 Pojken och Tigern, Matteverktyg digitala bas 16.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 100 kr
Stadium: 4-6
Ämne: Matematik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2017-12-21
Artikelnummer: 9789127453050