Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Escalade 2 Onlinebok Grupplicens 12 mån
Liber

Escalade 2 Onlinebok Grupplicens 12 mån

Författare: Waagaard, Viktoria, Rödemark, Marie, Jonchère, Nicolas, Sandberg, Ewa, André, Eric, Lundqvist, Göran, Tillman, Birgitta
Escalade 2 är ett franskläromedel för franska 2 på gymnasiet. Boken består av 20 korta tematiska kapitel med trevliga texter och spännande realia om Frankrike och den fransktalande världen. Escalade är vår trotjänare i franska som har uppskattats av elever och lärare under många år. Nu finns alla böckerna i en ny uppfräschad utgåva under den gemensamma titeln Escalade 1-5. Ett beprövat koncept har försetts med uppdaterat innehåll och modern form!
Med bibehållet tryggt upplägg och tydlig struktur har vi moderniserat presentationen, uppdaterat texterna och tillfört en hel del nytt material. Vi har försett böckerna med nya och många fler illustrationer som fått bli en integrerad del av framställningen. Också många av uppgifterna är baserade på illustrationer - det är bilder och text i samklang. I hela serien finns rikligt med hörövningar som ger eleverna många möjligheter att lyssna till talad modern franska. Genom de kommunikativa övningarna får de träna sin egen muntliga språkfärdighet.
Vad är en Onlinebok?
Status: Tillgänglig
Pris: 119 kr
Stadium: GY, VUX
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2013-08-20
Artikelnummer: 9789147915606