Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Exponent 1a, digital, lärarlic, 12 mån
Gleerups

Exponent 1a, digital, lärarlic, 12 mån

Författare: Johansson, Lars-Göran, Olsson, Tommy, Hector, Sören, Silborn, Bo, Gustafsson, , Gennow, Susanne

Exponent 1a är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen matematik 1a. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till nya, smarta funktioner, helt anpassat till Gy11. 

I Exponent 1a digitalt läromedel finns 
• interaktivt och multimodalt innehåll
• tester och övningar
• stöd för smart studieteknik 
• omfattande lärarmaterial

Exponent är ett heltäckande digitalt läromedel i matematik för gymnasieskolans alla tio kurser.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Exponent 1a får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här behandlas många olika uppgiftstyper där alla de sju matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanen tränas. Varje avsnitt avslutas med en sammanfattning, blandade övningar och hjärnkoll. Många uppgifter är kopplade till karaktärsämnena i samtliga tolv yrkesprogram. Återkommande kunskapskontroller ger eleverna repetition och bra träning inför nationella prov.
 
Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Interaktiva övningar varvas med filmer som kan användas för diskussioner och på lektionerna. 

Tester och övningar
Självrättande tester, övningar, teorigenomgångar och simuleringar ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd
Exponent 1a innehåller ett fylligt lärarmaterial med övningar, prov, timplanering och simuleringar som kan användas vid genomgångar samt facit till uppgifterna.
 
Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Exponent 1a har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen.  Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

 

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 299 kr
Stadium: GY
Ämne: Matematik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2012-08-30
Artikelnummer: 9789140679604