Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Exponent 2c, digital, lärarlic, 12 mån
Gleerups

Exponent 2c, digital, lärarlic, 12 mån

Författare: Gennow, Susanne, Gustafsson, Ing-Mari, Silborn, Bo

Exponent 2c är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen matematik 2c. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till nya, smarta funktioner, helt anpassat till Gy11. 

I Exponent 2c digitalt läromedel finns 
• interaktivt och multimodalt innehåll
• tester och övningar
• stöd för smart studieteknik 
• omfattande lärarmaterial

Exponent är ett heltäckande digitalt läromedel i matematik för gymnasieskolans alla tio kurser.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Exponent 2c får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här behandlas många olika uppgiftstyper där alla de sju matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanen tränas. Varje avsnitt avslutas med en sammanfattning, blandade övningar och prov. Återkommande kunskapskontroller ger eleverna repetition och bra träning inför nationella prov. 

Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Interaktiva övningar varvas med filmer som kan användas för diskussioner och på lektionerna. 

Tester och övningar
Självrättande tester, övningar, teorigenomgångar och simuleringar ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd
Exponent 2c innehåller ett fylligt lärarmaterial med övningar, prov, timplanering och simuleringar som kan användas vid genomgångar samt facit till uppgifterna. 

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Exponent 2c har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 299 kr
Stadium: GY
Ämne: Matematik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2015-06-09
Artikelnummer: 9789140691095