Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Impuls Fysik 1, digital, elevlic, 6 mån
Gleerups

Impuls Fysik 1, digital, elevlic, 6 mån

Författare: Fraenkel, Lars, Gottfridsson, Daniel, Jonasson, Ulf

Impuls fysik 1 är ett heltäckande digitalt läromedel i fysik. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till nya, smarta funktioner, helt anpassat till Gy11. 

I Impuls fysik 1 digitalt läromedel finns 
• interaktivt och multimodalt innehåll
• tester och övningar
• stöd för smart studieteknik 
• omfattande lärarmaterial

Impuls fysik 1 är ett heltäckande digitalt läromedel i fysik. Läromedlet är ett basläromedel i fysik för gymnasieskolan i enlighet med styrdokumenten i Gy11.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Impuls fysik 1 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här öppnas nya möjligheter att göra fysiken levande och variera undervisningen.

Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Välskrivna texter varvas med bilder, animeringar, filmer och en mängd simuleringar.

Tester och övningar
Självrättande tester och övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre. 

Lärarstöd
Impuls fysik 1 innehåller lösningsförslag till alla uppgifter i boken, timplanering, provförslag med facit, laborationsförslag med mera.
 
Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Impuls fysik 1 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 109 kr
Stadium: GY
Ämne: Fysik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2012-08-30
Artikelnummer: 9789140679673