Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Lex Rätten och samhället, digital, elevlic, 6 mån
Gleerups

Lex Rätten och samhället, digital, elevlic, 6 mån

Författare: Pauli, Mikael, Lundberg, Eva, Öman, Erik

Lex Rätten och samhället är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen Rätten och samhället. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till nya, smarta funktioner, helt anpassat till Gy11. 

I Lex Rätten och samhället, digitalt läromedel finns 
• interaktivt och multimodalt innehåll
• tester och övningar
• stöd för smart studieteknik 
• lärarmaterial

LEX är en serie heltäckande digitala läromedel för gymnasiets kurser i juridik.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Lex Rätten och samhället får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet behandlar fyra centrala områden inom juridikens värld: de svenska grundlagarna, internationell rätt med tonvikt på EU-rätt, samt straff- och processrätt.

Interaktivt och multimodalt
Juridiken levandegörs via engagerande texter som varvas med självrättande övningar, rättsfall och exempel.

Tester och övningar
De självrättande övningarna ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd
Lex Rätten och samhället innehåller bland annat lösningar, ytterligare övningsuppgifter, powerpoint-bilder och utökad funktionalitet.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Lex Rätten och samhället har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 


 

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 99 kr
Stadium: GY
Ämne: Juridik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2014-08-19
Artikelnummer: 9789140686466