Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Mahlzeit D Textbok Digital
Natur&Kultur

Mahlzeit D Textbok Digital

Författare: Karlsson, Kicki, Lindström, Ann-Kristin, Schornack, Gudrun

Textbok i tyska för årskurs 9 med intresseväckande teman och möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback.

Mahlzeit hjälper dig att individualisera arbetet i klassrummet. Böckerna innehåller många texter som är indelade i fyra nivåer; grön, blå, röd och gul. I den gröna respektive den blå delen lär sig eleverna grunderna, medan texterna i den röda delen är lite svårare...

Textbok i tyska för årskurs 9 med intresseväckande teman och möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback.

Mahlzeit hjälper dig att individualisera arbetet i klassrummet. Böckerna innehåller många texter som är indelade i fyra nivåer; grön, blå, röd och gul. I den gröna respektive den blå delen lär sig eleverna grunderna, medan texterna i den röda delen är lite svårare. Den gula delen består av skönlitterära textutdrag.

Textboken är indelad i kapitel med texter av olika slag och svårighetsgrad. Längst bak finns minigrammatik, frasbank och alfabetiska ordlistor.

Innehållet i digitalboken är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback.

Teknisk beskrivning

Digitalbok finns tillgänglig online via en personlig inloggning och fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari. Du behöver internetuppkoppling.

För optimal upplevelse rekommenderar vi en skärmstorlek som minst motsvarar en surfplatta, d.v.s. ca 10 tum och uppåt. Du kan förstås ta del av boken även på mindre skärmar, t.ex. en smartphone.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 79 kr
Stadium: 7-9
Ämne: Tyska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2014-05-02
Artikelnummer: 9789127436244