Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Matte Direkt 7 upplaga 2 onlinebok Ny (elevlicens) 1 år
Sanoma Utbildning

Matte Direkt 7 upplaga 2 onlinebok Ny (elevlicens) 1 år

Författare: Carlsson, Synnöve, Hake, Karl Bertil, Öberg, Birgitta
Onlineboken
Vår nya onlinebok är en digital kopia av den tryckta boken och har i de flesta fall ljud. Det går inte att skriva direkt i boken men det finns en anteckningsfunktion bredvid. Onlineboken är tillgänglig från valfri dator eller surfplatta med internetuppkoppling.

Matte Direkt – möter varje elev där den befinner sig
I Matte Direkt ger vi eleverna förutsättningar att utveckla de fem förmågorna som preciseras i läroplanen. Där finns uppgifter av förståelsekaraktär som möter varje elev där den befinner sig och stimulerar till fortsatt matematisk utveckling. Det centrala innehållet konkretiseras i ett antal Mål för kapitlet och Matteord som befäster begreppen. Tydliga genomgångar och lösta exempel inleder varje moment.

Förmågor som syns
Matte Direkt ger dina elever möjlighet att kommunicera matematik. Varje kapitel avslutas med Uppslaget, två sidor som lockar till samtal. Där finns bland annat Soluppgiften som synliggör kraven för eleverna och Abels hörna som tränar problemlösning. Matte Direkt är förstärkt med Svarta sidorna, en ordentlig utmaning som också knyter ihop flera moment.

Status: Tillgänglig
Pris: 79 kr
Stadium: 7-9
Ämne: Matematik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2017-08-15
Artikelnummer: 9789152351703