Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Meta Dator- och kommunikationsteknik, lärarlic, 12 mån
Gleerups

Meta Dator- och kommunikationsteknik, lärarlic, 12 mån

Författare: Johnsson, Jörgen

Meta Dator- och kommunikationsteknik är ett heltäckande digitalt läromedel som ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till nya, smarta funktioner, helt anpassat till Gy11.

I Meta Dator- och kommunikationsteknik digitalt läromedel finns

  • interaktivt och multimodalt innehåll

  • tester och övningar

  • stöd för smart studieteknik

  • lärarmaterial

Meta Dator- och kommunikationsteknik är ett heltäckande digitalt läromedel som behandlar grunderna i dator- och kommunikationsteknik.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Meta Dator- och kommunikationsteknik får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Förutom persondatorns uppbyggnad och hur datorer kommunicerar med varandra tas också flera andra teknikområden upp.

Tester och övningar
Till varje avsnitt finns självtest med automatisk rättning som ger eleverna direkt återkoppling efter varje svar. Dessutom finns instuderingsuppgifter som du enkelt kan rätta, poängsätta och ge feedback på. Alla resultat samlas i en lättöverskådlig resultatvisning.

Lärarstöd
Lärarversionen innehåller resursmaterial som facit till instuderingsuppgifterna.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Meta Dator- och kommunikationsteknik täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 179 kr
Stadium: GY
Ämne: Dator- och kommunikationsteknik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2012-08-01
Artikelnummer: 9789140680198