Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för New Levels 3, elevwebb, individlicens 6 mån
Gleerups

New Levels 3, elevwebb, individlicens 6 mån

Författare: Stephens, Bryan

New Levels 3, elevwebb är elevens komplement till New Levels 3, elevbok. Elevwebbens struktur bygger på elevbokens fem huvudteman.

New Levels 3, elevwebb:
• självrättande interaktiva övningar som tränar färdigheterna och befäster kunskaperna
• flexibla ordlistor som eleverna fyller i själv
• övriga resurser kopplade till elevboken såsom ljudfiler och facit

New Levels är en serie basläromedel i grundläggande engelska för vuxna och tonåringar – skriven för dagens elever, med avstamp i dagens samhälle. Läromedlet riktar sig till elever inom vuxenutbildning på grundläggande nivå och gymnasiets introduktionsprogram, samt till alla elever som behöver repetera eller tillgodogöra sig grundläggande kunskaper i engelska. Serien kommer att bestå av fyra böcker, en till varje delkurs. Till varje bok kommer det att finnas kompletterande elevwebb och lärarwebb.

New Levels 3, elevwebb är elevens komplement till New Levels 3, elevbok . Elevwebbens struktur bygger på elevbokens fem huvudteman. Elevwebbens struktur bygger på elevbokens fem huvudteman och innehåller en stor mängd interaktiva övningar i bland annat grammatik, vokabulär, hörförståelse och läsförståelse, för att träna färdigheterna samt befästa och bygga vidare på de grundläggande kunskaperna. Webben erbjuder även flexibla ordlistor som eleverna fyller i själv med översättning till valfritt språk, exempelmening eller definition, samt övriga resurser kopplade till elevboken såsom ljudfiler, facit och möjlighet att få höra rätt uttal av alla engelska ord i boken.

New Levels 3, elevwebb i korthet:
• självrättande interaktiva övningar som tränar färdigheterna och befäster kunskaperna
• flexibla ordlistor som eleverna fyller i själv
• övriga resurser kopplade till elevboken såsom ljudfiler och facit


 

Visa mer
Status: ej utkommen
Pris: 39 kr
Stadium: GY, VUX
Ämne: Engelska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2018-09-03
Artikelnummer: 9789151100371