Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Pixel 4A Grundbok IST, andra upplagan
Natur&Kultur

Pixel 4A Grundbok IST, andra upplagan

Författare: Alseth, Bjørnar, Nordberg, Gunnar, Røsseland, Mona, Vågen, Öyvind

Grundläromedel för årskurs 4 med interaktivt material som lyfter och gör matematiken rolig, meningsfull och engagerande! I Pixel ligger fokus på ett praktiskt, utforskande och kreativt arbetssätt. Arbetet går alltid från konkret till abstrakt nivå för att lägga grunden till en god matematisk förståelse. Med Pixel får ni en metodisk och tydlig arbetsgång, uppgifter som är utmanade för eleverna...

Grundläromedel för årskurs 4 med interaktivt material som lyfter och gör matematiken rolig, meningsfull och engagerande! I Pixel ligger fokus på ett praktiskt, utforskande och kreativt arbetssätt. Arbetet går alltid från konkret till abstrakt nivå för att lägga grunden till en god matematisk förståelse. Med Pixel får ni en metodisk och tydlig arbetsgång, uppgifter som är utmanade för eleverna och enkelt för dig som lärare att använda.

Med IST Lärarmaterial får du som lärare möjlighet att visa boken via projektor för att underlätta matematiska samtal och genomgångar. Här finns digitala verktyg som klossor, pengar, tallinjer och rutnät kopplade till bokens sidor, så att ni tillsammans kan undersöka och konkretisera matematiken i boken. Grundboken är uppdelad i kapitel med tydliga rubriker, för att visa det matematiska innehållet. Alla kapitel börjar med en samtalsbild baserad på en vardaglig situation så att introduktionen kan starta med ett matematiskt samtal.

Teknisk beskrivning

IST Lärarmaterial är material som är tänkt att användas med hjälp av dator (ej surfplatta) på en interaktiv skrivtavla. Fungerar även med dator kopplad till projektor för visning på storskärm. Produkten finns tillgänglig online via en personlig inloggning och du behöver internetuppkoppling. Flash plug-in krävs för IST-materialet. I de flesta IST Lärarmaterial ingår också en digitalbok*. För att skriva och rita på bokens sidor använder du den interaktiva skrivtavlans verktyg.

Fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari.

*Vissa IST Lärarmaterial innehåller ej digitalbok, bland annat: Läs med oss Åk3 Pojken och Tigern, Matteverktyg digitala bas 16.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 100 kr
Stadium: 4-6, 7-9
Ämne: Matematik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2016-08-24
Artikelnummer: 9789127447080