Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Pixel 5B Grundbok Digital
Natur&Kultur

Pixel 5B Grundbok Digital

Författare: Alseth, Bjørnar, Røsseland, Mona, Nordberg, Gunnar, Vågen, Öyvind

Grundläromedel för årskurs 5 som lyfter och gör matematiken rolig, meningsfull och engagerande!

I Pixel ligger fokus på ett praktiskt, utforskande och kreativt arbetssätt. Arbetet går alltid från konkret till abstrakt nivå för att lägga grunden till en god matematisk förståelse. Med Pixel får ni en metodisk och tydlig arbetsgång, uppgifter som är utmanade för eleverna och enkelt för dig som...

Grundläromedel för årskurs 5 som lyfter och gör matematiken rolig, meningsfull och engagerande!

I Pixel ligger fokus på ett praktiskt, utforskande och kreativt arbetssätt. Arbetet går alltid från konkret till abstrakt nivå för att lägga grunden till en god matematisk förståelse. Med Pixel får ni en metodisk och tydlig arbetsgång, uppgifter som är utmanade för eleverna och enkelt för dig som lärare att använda. Grundboken är uppdelad i kapitel med tydliga rubriker, för att visa det matematiska innehållet. Alla kapitel börjar med en samtalsbild baserad på en vardaglig situation så att introduktionen kan starta med ett matematiskt samtal.

Spel som färdighetsträning är ett viktigt inslag i Pixelmetodiken, för att befästa kunskaper.

Teknisk beskrivning

Digitalbok finns tillgänglig online via en personlig inloggning och fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari. Du behöver internetuppkoppling.

För optimal upplevelse rekommenderar vi en skärmstorlek som minst motsvarar en surfplatta, d.v.s. ca 10 tum och uppåt. Du kan förstås ta del av boken även på mindre skärmar, t.ex. en smartphone.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 69 kr
Stadium: 4-6, 7-9
Ämne: Matematik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2017-12-09
Artikelnummer: 9789127449336