Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Pixel 5B Övningsbok Digital u ljud, andra upplagan
Natur&Kultur

Pixel 5B Övningsbok Digital u ljud, andra upplagan

Författare: Alseth, Bjørnar, Røsseland, Mona, Nordberg, Gunnar, Vågen, Öyvind

Övningsbok i matematik för årskurs 5 som lyfter och gör matematiken rolig, meningsfull och engagerande!

I Pixel ligger fokus på ett praktiskt, utforskande och kreativt arbetssätt. Arbetet går alltid från konkret till abstrakt nivå för att lägga grunden till en god matematisk förståelse. Med Pixel får ni en metodisk och tydlig arbetsgång, uppgifter som är utmanade för eleverna och enkelt för dig...

Övningsbok i matematik för årskurs 5 som lyfter och gör matematiken rolig, meningsfull och engagerande!

I Pixel ligger fokus på ett praktiskt, utforskande och kreativt arbetssätt. Arbetet går alltid från konkret till abstrakt nivå för att lägga grunden till en god matematisk förståelse. Med Pixel får ni en metodisk och tydlig arbetsgång, uppgifter som är utmanade för eleverna och enkelt för dig som lärare att använda.

I den digitala övningsboken kan du lägga till bokmärken, söka efter innehåll och zooma, och naturligtvis uppdateras den kontinuerligt. Övningsboken har samma kapitel och matematiska områden som grundboken. Uppgifterna till varje område finns på tre nivåer som är färgmarkerade för att det ska vara enkelt för eleverna att välja nivå. Sist i varje kapitel finns uppgifter av problemkaraktär.

Teknisk beskrivning

Digitalbok finns tillgänglig online via en personlig inloggning och fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari. Du behöver internetuppkoppling.

För optimal upplevelse rekommenderar vi en skärmstorlek som minst motsvarar en surfplatta, d.v.s. ca 10 tum och uppåt. Du kan förstås ta del av boken även på mindre skärmar, t.ex. en smartphone.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 69 kr
Stadium: 4-6, 7-9
Ämne: Matematik
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2017-12-15
Artikelnummer: 9789127451346