Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Prima Svenska 5 Min logg Elevwebb Individlicens 12 mån
Gleerups

Prima Svenska 5 Min logg Elevwebb Individlicens 12 mån

Författare: Johannesson, Mirja
Prima Svenska Min logg 5 är elevens komplement till Basboken, med utrymme för tillämpning av och reflektion över det som övas i basboken samt utvärdering, självskattning och uppgifter som främjar den egna skrivutvecklingen. Prima Svenska är en serie med flera komponenter.

Prima Svenska Min logg 5 Elevwebb  är elevens komplement till den tryckta boken Prima Svenska 5 Basbok. I elevwebben finns det utrymme för elevens personliga skrivutveckling och uppgifter av olika slag. Dels som förberedelse inför arbetet i Basboken och som tillämpning av det man har arbetat med i Basboken. Dels för reflektion och självskattning. Det finns också möjlighet för dig att ge respons på dina elevers texter. Du som lärare behöver en lärarwebb för att kunna kommunicera med eleverna och följa deras resultat.

Prima Svenska passar dig som:

  • söker ett basläromedel med digitala komponenter
  • vill ha omfattande lärarmaterial
  • vill ha innehåll utifrån Lgr 11 och hjälp med bedömning

Prima Svenska är Gleerups läromedelsserie i svenska för låg- och mellanstadiet. Prima Svenska innehåller en välfylld basbok, en loggbok och en lärarwebb som ger dig och dina elever en trygg grund i svenska. Loggboken ger nya möjligheter för individuell språkutveckling och dokumentation. Med hjälp av lärarwebben kan du lägga upp en plan för din undervisning och hitta inspiration och idéer till lektionsplanering. Självklart utifrån Lgr 11 och aktuell språkforskning.

Författaren Mirja Johannesson har erfarenhet både som lärare och läromedelsförfattare.  Hon har arbetat i årskurs 3-6 i 10 år.

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 20 kr
Stadium: 4-6
Ämne: Svenska
Läromedel: Komplement
Utgiven: 2015-09-02
Artikelnummer: 9789140689269