Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för PrimeTime Main 1 Lärarens ljudfiler online (mp3-filer) Skollicens
Sanoma Utbildning

PrimeTime Main 1 Lärarens ljudfiler online (mp3-filer) Skollicens

Författare: Bermheden, Christer, Winblad, Matts

PrimeTime är en engelskserie med mängder av varierande texter och uppgifter för såväl de snabba eleverna som för dem som behöver lite mer tid på sig.

Vi öppnar varje avsnitt i textböckerna med en Pre-listening eller en Pre-reading. Via dessa leder vi in arbetet på kapitlets tema och ordförråd.

I varje kapitel finns en A-text, en B-text och en More-text.

A-texterna är lätta och inte så långa. Då blir ordlistorna också ganska korta. På A-nivån står text- och ordarbetet i fokus.

B-texterna är något längre och lite mer krävande men fortfarande med en överkomlig mängd nya ord - och med fortsatt stimulerande textbehandlingsuppgifter och ett välintegrerat ordarbete, oftast kring olika ordfält. Många av dessa utvecklas sedan ytterligare i textbokens bildordlistor. På B-nivån kommer också grammatiken in med både repetition och vidareutveckling. Det är de oundgängliga momenten vi tar upp - och det grundligt! Allt sker i små steg, enkelt och lättfattligt.

Lärarens ljudfiler innehåller samtliga texter och hörövningar till böckerna, vidare hörförståelseuppgifterna till Checkpoints i lärarpärmarna.

Status: Tillgänglig
Pris: 955 kr
Stadium: 7-9
Ämne: Engelska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2016-04-14
Artikelnummer: 9789152332504