Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Språket och berättelsen 3, digital,  lärarlic. 12 m
Gleerups

Språket och berättelsen 3, digital, lärarlic. 12 m

Författare: Gustafsson, Linda, Wivast, Uno
Språket och berättelsen 3 är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen Svenska 3. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till smarta funktioner, helt anpassat till Gy11. 

I Språket och berättelsen 3, digitalt läromedel finns 
• interaktivt och multimodalt innehåll
• tester och övningar
• stöd för smart studieteknik 
• omfattande lärarmaterial

Språket och berättelsen är heltäckande digitala läromedel för kurserna Svenska 1, 2 och 3. Serien är framtagen för de högskoleförberedande programmen och sätter läsförståelsen i centrum.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Språket och berättelsen 3 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet går igenom alla kursens moment, och fokuserar särskilt på litterär analys samt vetenskapligt skrivande. Eleverna får lära sig några vanliga litterära analysmodeller, som till exempel feministisk läsning och biografisk läsning. Den vetenskapliga texttypen får rejält utrymme och boken går igenom hypotes, frågeställning och slutsats, liksom disposition och källhantering.

Interaktivt och multimodalt
De många bilderna och interaktiva övningarna är ett bra stöd i inlärningen och de digitala tidslinjerna illustrerar de litterära epokerna på ett konkret och överskådligt sätt.

Tester och övningar
Självrättande tester och övningar ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd
Språket och berättelsen 3 innehåller ett gediget lärarmaterial som ger tips och råd kring hur du kan arbeta med materialet och täcka in målen ur ämnesplanen. Materialet innehåller även extraövningar, länksamlingar och facit till alla övningarna.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Språket och berättelsen 3 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 259 kr
Stadium: GY
Ämne: Svenska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2017-09-26
Artikelnummer: 9789140695246