Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Stepping Stone Delkurs 4 Lärarwebb Individlicens 12 mån
Gleerups

Stepping Stone Delkurs 4 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Författare: Dalin, Birgitta, Tuthill, Kerstin, Hanson, Jeremy

Stepping Stone Delkurs 4 Lärarwebb är lärarens komplement till den tryckta boken Stepping Stone Delkurs 4. Lärarwebben innehåller allt som finns i elevwebben. Dessutom innehåller lärarwebben:

  • hela den tryckta lärarhandledningen i digital form
  • yrkesinfärgade material
  • info om engelsktalande länder
  • webblänkar
  • en stor mängd ytterligare övningar och prov
  • ljudfiler och bilder

Stepping Stone är en serie basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning och även för ungdomar som inte har läst eller inte behärskar grundskolans kurs. Läromedlet kan med fördel också användas på gymnasiets introduktionsprogram eller för undervisning av nyanlända eller sent anlända elever på högstadiet. Serien består av tre delar. Till varje del finns elevbok, lärarhandledning, elevwebb och lärarwebb.

Stepping Stone Delkurs 4 utökar och fördjupar elevernas ordförråd, grammatikkunskaper och medvetenhet om den engelskspråkiga världen, samt vidareutvecklar deras förmåga att förstå vardagsengelska och att uttrycka sig både muntligt och skriftligt.

Stepping Stone Delkurs 4 Lärarwebb är lärarens komplement till den tryckta boken Stepping Stone Delkurs 4. Lärarwebben innehåller allt som finns i elevwebben. Dessutom innehåller lärarwebben  hela den tryckta lärarhandledningen i digital form - t.ex. kopieringsunderlag för extra material och metodiska tips - samt ljudfiler och bilder. Dessutom finns kompletterande yrkesinfärgade material, info om engelsktalande länder, webblänkar och en mängd ytterligare övningar och prov.

Du som lärare behöver en egen licens till lärarwebben för att kunna följa dina elevers resultat, administrera och kommunicera med dina elever.

Stepping Stone passar dig som:

  • söker ett lättillgängligt allt-i-ett-material för gruv- eller nyanlända elever
  • vill ha ett material som svarar mot den senaste kursplanen
  • vill ge dina elever de grundläggande byggstenarna i språket för både muntlig och skriftlig kommunikation
  • vill komplettera undervisningen med en stor mängd extra material, både tryckt och digitalt

Författare till Stepping Stone är Birgitta Dalin, Jeremy Hanson och Kerstin Tuthill, erfarna läromedelsförfattare och lärare med många år i klassrummet.

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 695 kr
Stadium: VUX
Ämne: Engelska
Läromedel: Komplement
Utgiven: 2013-08-22
Artikelnummer: 9789140682864