Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Synpunkt 2, digital, elevlic, 12 mån
Gleerups

Synpunkt 2, digital, elevlic, 12 mån

Författare: Henriksson, Anders

Synpunkt naturkunskap 2 är ett heltäckande digitalt läromedel för naturkunskap 2. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till nya, smarta funktioner, helt anpassat till Gy11. 

I Synpunkt naturkunskap 2 digitalt läromedel finns 
• interaktivt och multimodalt innehåll
• tester och övningar
• stöd för smart studieteknik 
• omfattande lärarmaterial

Synpunkt naturkunskap är ett heltäckande digitala läromedel för gymnasieskolans kurser i naturkunskap.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Synpunkt naturkunskap 2 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här varvas lättillgängliga texter med självrättande frågor och introduktionsfilmer som ger en kortfattad översikt av innehållet.

Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Aktuella texter varvas med filmer som kan användas för en inledande diskussion. 

Tester och övningar
Självrättande tester och övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre. 

Lärarstöd
Synpunkt naturkunskap 2 innehåller laborationsförslag och värderingsövningar som bjuder in till intressanta diskussioner och aktiva ställningstaganden.
 
Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Synpunkt naturkunskap 2 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 119 kr
Stadium: GY
Ämne: Naturkunskap
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2013-08-19
Artikelnummer: 9789140684127