Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för Syntes Kemi 1, digital, lärarlic, 12 mån
Gleerups

Syntes Kemi 1, digital, lärarlic, 12 mån

Författare: Henriksson, Anders

Syntes Kemi 1 är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen Kemi 1. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till nya, smarta funktioner, helt anpassat till Gy11. 

I Syntes Kemi 1, digitalt läromedel finns 
• interaktivt och multimodalt innehåll
• tester och övningar
• stöd för smart studieteknik 
• omfattande lärarmaterial

Syntes är ett heltäckande digitalt läromedel i kemi för gymnasieskolan i enlighet med styrdokumenten i Gy11.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Syntes Kemi 1 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här varvas lättillgängliga texter med självrättande frågor och introduktionsfilmer som ger en kortfattad översikt av innehållet.

Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Här finns en rad filmer att använda vid inledande diskussion. Här finns även periodiska systemet i interaktiv form.

Tester och övningar
Självrättande tester och övningar ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre. 

Lärarstöd
Syntes Kemi 1 innehåller förslag på laborationer, lärarhandledning och ett rikt bildarkiv.
 
Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Syntes Kemi 1 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 298 kr
Stadium: GY
Ämne: Kemi
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2012-08-01
Artikelnummer: 9789140679727