Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för TitaNO Fysik Lärarwebb Individlicens 12 mån
Gleerups

TitaNO Fysik Lärarwebb Individlicens 12 mån

Författare: Gleerups,

TitaNO Fysik Lärarwebb är lärarens komplement till TitaNO Fysik stadiebok. Lärarwebben innehåller samma komponenter som finns i TitaNO Fysik Elevwebb, men därutöver också en bildbank med bilder ur stadieboken lämpliga att projicera i klassrummet som underlag för teorigenomgångar. Här finns också underlag för den experimentella verksamheten i form av demonstrationer, laborationer och andra undersökningar, fördjupande fakta, pedagogiska tips, provbank och bedömningsmaterial, alltså allt det material som normalt förekommer i en lärarhandledning.

Du som lärare behöver en egen licens till lärarwebben för att kunna följa dina elevers resultat, administrera och kommunicera med dina elever.

TitaNO Fysik Lärarwebb är lärarens komplement till TitaNO Fysik stadiebok. Lärarwebben innehåller samma komponenter som finns i TitaNO Fysik Elevwebb, men därutöver också en bildbank med bilder ur stadieboken lämpliga att projicera i klassrummet som underlag för teorigenomgångar. Här finns också underlag för den experimentella verksamheten i form av demonstrationer, laborationer och andra undersökningar, fördjupande fakta, pedagogiska tips, provbank och bedömningsmaterial, alltså allt det material som normalt förekommer i en lärarhandledning.

Du som lärare behöver en egen licens till lärarwebben för att kunna följa dina elevers resultat, administrera och kommunicera med dina elever.

Författare är Ingrid Monthán, med mångårig erfarenhetsom fysiklärare från olika grundskolor, senast Bjärehovskolan i Bjärred.

Visa mer
Status: Tillgänglig
Pris: 295 kr
Stadium: 7-9
Ämne: Fysik
Läromedel: Komplement
Utgiven: 2010-08-17
Artikelnummer: 9789140665423