Hoppa till huvudinnehåll
Produktbild för What's up, åk 4 Textbook onlinebok Ny (elevlicens) 1 år
Sanoma Utbildning

What's up, åk 4 Textbook onlinebok Ny (elevlicens) 1 år

Författare: Göransson, Maria, Hjälm, Agneta, Widlund, Karl-Erik, Cowle, Andy, Gustafsson, Jörgen
Onlineboken
Vår nya onlinebok är en digital kopia av den tryckta boken och har i de flesta fall ljud. Det går inte att skriva direkt i boken men det finns en anteckningsfunktion bredvid. Onlineboken är tillgänglig från valfri dator eller surfplatta med internetuppkoppling.

Textbook
Textbook är uppdelade i ”units” som vardera innehåller fyra kapitel.
I åk 4 får vi följa familjen Clark med barnen Olivia och Fraser, grannarna och släkten i Australien. Ett unit handlar enbart om USA och ett unit är ett speciellt julavsnitt.
Eleverna får bl.a. träna sig i att presentera sig själva, räkna på engelska, tala om sporter, musik och hobbies, färger, kläder och hemmet, tala i telefon och att beställa mat på en snabbmats restaurang.
Grammatiken presenteras i ”Focus”-rutor i varje kapitel med uppföljningsuppgifter i Workbook.

Bingel
Till What's up finns även bingel. En digital ö-värld där eleverna färdighetstränar med Sanoma Utbildnings läromedel för låg- och mellanstadiet. Övningarna i bingel är kopplade till kapitlen i boken och följer samma progression. Eleverna känner igen sig och tränar på samma moment, i bok och digitalt. Ju fler sätt vi erbjuder färdighetsträning på, desto större är sannolikheten att eleverna är stimulerade och motiverade. Från lärarvyn i bingel har du som lärare full inblick i hur det går för varje elev och kan vid behov tilldela uppgifter, t ex som läxa, repetition eller utmaning. Antingen ger du samma uppgifter till alla i klassen, eller individanpassat så att varje elev får träna på just det som hen behöver. Alla övningar i bingel är självrättande och adaptiva i tre svårighetsgrader. Bingel innehåller även material för gemensam kapitelgenomgång, stödjande filmer och mycket mer.

Övningsmästaren
Till What’s up finns även Övningsmästaren. Det är en samlingsportal för olika digitala övningar knutna till Sanoma Utbildnings läromedel i språk och innehåller allt från ljudfiler och glosträning till hörövningar och lucktexter. Övningsmästaren är helt kostnadsfri och fungerar precis lika bra på surfplatta som på dator. Det enda som behövs är en uppkoppling.

Status: Tillgänglig
Pris: 76 kr
Stadium: 4-6
Ämne: Engelska
Läromedel: Grundläromedel
Utgiven: 2017-08-15
Artikelnummer: 9789152352526